Слънчева Експанзия

Великото Централно Слънце в центъра на Галактиката

Архангел Михаил чрез Силия Фенн, публикувано на 10 февруари 2015

Възлюбено Семейство на Светлината, докато се подготвяте за мощните входящи енергии на равноденствието и затъмнението през март 2015 г., вие сте понастоящем засегнати от динамичната дейност и разширяване на Слънцето и на Слънчевата Система. Слънцето / Соларис преживява "ъпгрейд" в своето поле на Светлинно Тяло, за да го приведе в хармоничен резонанс с новите Галактически / Космически Светлинни Кодове, предадени от Великото Централно Слънце в центъра на Галактиката. Този процес се ръководи от Слънчевия Съвет на Соларис и Галактическия Съвет на Галактиката Златна Роза (Млечен път).

Тъй като тези необходими Слънчеви корекции се правят в Светлинното Тяло на Соларис, разбира се ще се усетят подобни "подобрения" и в Слънчевото ниво на собствените ви Светлинни Тела. Това ще инициира рекалибриране на честотите във вашето Светлинно и Физическо Тяло.

Това е мощен процес, който ще почувствате в Епифизната Жлеза и в Нервната Система, както и в областта на Слънчевия Сплит. За кратко време може да изпитате напрежение, тревожност, депресия, виене на свят, прекъсвания на съня и интензивни сънища. Може да изпитате освобождаване на стари модели на страх, което е свързано с задържането и въплъщаването на повече светлина, докато разкривате повече за вашата Вътрешна Божественост на външния свят. Това ще се успокои с процеса на рекалибриране, ако е завършен при подготовката за големите промени на планетата през март.

След това този процес ще позволи на вашето Светлинно и Физическо Тяло да задържи и предаде повече Диамантена Светлина, която е приета от Галактическия Център в Галактиката и чрез Соларис до Земята. Това ще ви позволи да се превърнете в Кристални Същества от Диамантена Светлина, които се появяват на Земята в Новата Реалност.



Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments